Tosti ham kaas

Tosti ham kaasAmbachtelijke tosti ham kaas

Als echte bourgondiër ben ik eigenlijk altijd wel met lekker eten bezig, je bent er gewoon op gericht. Misschien heb ik het belangrijker gemaakt dan het is, want van een eerste levensbehoefte en noodzaak heb ik het gemaakt tot iets om echt van te genieten, puur voor dat genot an sich. Gelukkig zijn er velen zo met mij en dus heb ik geen reden tot klagen. Ook hier op mijn werkplek wordt er echt aandacht aan lekker eten besteed, wordt er uitgegaan van de mensen het beste te gunnen. En ik vind dat heel belangrijk, want goed eten doet het kacheltje weer branden natuurlijk! We hebben hier een heel goede kantine waar het eten echt prima is! Eigenlijk bestel ik standaard altijd wel een tosti ham kaas!

Deze tosti ham kaas is een regelrechte aanrader

Daarbij eet ik dan altijd nog iets anders, dat wat ze speciaal voor de dag hebben gemaakt, er is altijd een chef’s special namelijk. Die tosti ham kaas is ook altijd zó goed bereid, heel anders dan hoe wij dat thuis misschien zouden maken. Ik heb weleens gevraagd naar het recept van de tosti ham kaas maar het is me nooit gegeven helaas. Ik denk dat het verschil ‘m erin zit dat ze met echt verse goederen werken en ze het brood zelf maken bijvoorbeeld. Echt een aanrader! Er valt nog zoveel meer te ontdekken op dit terrein namelijk, je kunt allerhande vrij algemeen bekende recepten als een tosti ham kaas precies zo maken dat ze toch van alledaags ineens weer bijzonder worden.

Geef een reactie