Tip: lekker eten Nijmegen bij Le Steak!

lekker eten nijmegenIkzelf geniet er enorm van wanneer ik ga eten bij een bistro. In een bistro hangt meestal een gezellige sfeer waardoor ik lekker in mijn vel zit tijdens het eten. Maar waar kon ik een goede bistro in Nijmegen vinden? Zodoende ben ik een kijkje gaan nemen op het internet. Via de zoekterm lekker eten Nijmegen kwam ik in aanraking met een aantal aanbieders. Ook werd ik via de zoekterm doorverwezen naar lekker eten Nijmegen bij restaurant Le Steak!

Maar wat is dit voor restaurant? Op de website van dit restaurant werd duidelijk weergeven dat dit een bistro restaurant is.  Tijdens het bekijken van de website vond ik de foto’s van het interieur zeer interessant. Het interieur zag er geweldig uit en paste precies bij de term bistro. Na het zien van deze foto’s en het menukaart ben ik dezelfde avond gaan tafelen bij Le Steak!

Bistro

Romantische setting!

Mijn eigen ervaring met deze bistro is zeer positief. Mijn vriendin en ik hebben enorm genoten van de romantische setting in dit restaurant. Het interieur en het gastvrije personeel zorgden voor een geweldige romantische setting. Naast deze romantische setting is de kwaliteit van het eten natuurlijk ook erg belangrijk. Maar gelukkig kan ik u alleen maar lovende verhalen vertellen over dit restaurant. Het eten was werkelijk waar fantastisch, alles was geweldig en goed voorbereid.

Achteraf gezien kan ik u vertellen dat Le Steak een geweldig bistro restaurant is. De samenhang van heerlijk eten en een geweldige sfeer  hebben ervoor gezorgd dat ik heb genoten!