Over mij

RichardOver

Mijn naam is Richard Dekker en ben werkzaam als kok in een Restaurant. Ik ben gek op tosti’s en vond ik dan ook wel een toepasselijke naam voor mijn blog over alles wat te maken heeft met eten en drinken. Ik heb regelmatig contact met bedrijven en mensen die werkzaam zijn in de horeca en aanverwante bedrijven. Zo vind ik het leuk om over deze ontmoetingen en mijn huidige kennis zo nu en dan een artikel te plaatsen op dit blog.

Waar heb ik gewerkt

Ik ben in de horeca begonnen toen ik 16 jaar oud was. Ik werkte toen in een cafetaria. Hier ben ik dan ook besmet met de horeca, en nooit meer de horeca uit gegaan. Ik heb mijn koksopleiding afgemaakt en ben toen gaan werken in een eetcafé in Apeldoorn. Hier heb ik veel kennis opgedaan en ben na 5 trouwe dienstjaren naar een Bistro gegaan in de omgeving van Zwolle. Hier heb ik mijn kennis op het gebied van de Franse keuken uitgebreid en de liefde gevonden voor snelle simpele gerechten. Op dit moment werk ik in Amsterdam in een Restaurant waar er op hoog niveau wordt gekookt.

Ik hoop dat je veel plezier hebt bij het lezen van mijn artikelen en hoop tevens dat je er iets van leert.

 

Geef een reactie